KATALOG

O nama

Preduzeće Gros inox d.o.o. osnovano je 2001. godine, sa sedištem u Novom Sadu. Firma posluje u dve sfere: prodaja nautičke opreme i prohromskih šrafova (nerdjajući čelik).

Maloprodaja i veleprodaja se nalaze u Novom Sadu.

U okviru nautike, Gros inox d.o.o. je osnovao servis za vanbrodske motore i plovila.

grosinox

NAUTIČKA OPREMA

U bogatu ponudu nautičke opreme uvrštena je kompletna oprema za čamce, brodove, skutere, glisere. Prodajni program obuhvata veliki izbor nautičke opreme, kao što su: creva, pumpice, bitve, škopci, rezervoari, navigacijska svetla, sonari, komande za upravljanje brodom, sidra, lanci, konopi, vitla, bove, bokobrani, karabinjeri, šarke, bravice, merdevine, ograde za brodove, prsluci i kolutovi za spasavanje, vesla, kormila, volani, tende,antialgini, boje za brodove i čamce, vanbrodski motori, gumeni čamci i čamci od stakloplastike,fleksibilna tikovina.

nauticka_oprema

SERVIS

Gros Inox je nakon dugogodišnjeg iskustva i rada u oblasti nautike odlučio da osnuje sopstveni servis.U sklopu servisa nalazi se i izložbeni salon sa Tohatsu i Parsun motorima,kao i gumenim čamcima koje imamo u ponudi.Gros Inox servis poseduje veoma kvalitetan i stručan kadar za servisiranje svih vanbrodskih motora,kao i za održavanje plovila. Vrišimo i ugradnju nautičke opreme u Vaša plovila.Kvalitetnim radom,ljubaznošću i realnim rokovima do Vašeg poverenja.

servis

PROHROMSKI ŠRAFOVI

Gros Inox ima veliki lager prohromske vijčane robe.Snabdevamo većinu fabrika,proizvodjača procesne opreme.Izbor prohromske robe u Gros Inox-u se iz godine u godinu širi,pa tako danas ponuda obuhvata i burgije za bušenje prohroma.

servis

Ukoliko želite kvalitetnog dobavljača prohromskom robom ili nautičkom opremom, pozivamo Vas na saradnju.